Tiktok Canlı Yayın Açmak İçin İstenilen Şartlar

Tiktok Canlı Yayın Açmak İçin İstenilen Şartlar

Tiktok, ünlüden tanınmayan birçok kişinin kullandığı bir yerdir. Burada birçok paylaşımlar yapılıyor ve trend olan paylaşımlar ise ana sayfada hemen çıkıyor. Böylece anasayfaya düşen paylaşımları izleyerek Tiktok kullanıcısını takip etme isteği içerisinde olabiliyorsunuz. Sadece paylaşım odaklı olmayıp canlı yayın açma seçeneğini de bulundurur. Canlı yayın açmanız için Tiktok tarafından kullanıcıların yerine getirmesini istediği şartları sunmuştur. Buna göre bu şartlara uygun şekilde bir yayın açma girişiminde olursanız, sorun yaşamadan hem takipçilerinize hem de yeni kanalınıza giren kişilere ulaşmış olursunuz.

Tiktok canlı yayın açma şartları hakkında pek fazla bir bilgiye sahip olmayanlar için bu yazımızda detaylı bir anlatıma yer veriyoruz.

Tiktok Canlı Yayın Açmak İçin Ne Yapılmalıdır?

Tiktok canlı yayın açma için öncellikle bir hesabınızın olmalıdır. Tiktok mecrasında hesabınız olmadan yayın açmanız mümkün olmayacaktır. Tiktok hesabınızı oluşturmanızın ardından bir diğer önünüze çıkacak olan önemli kriterlerden biri ise abone sayısıdır. Takipçi sayınız çok düşük bir sayıda olursa ne yazık ki canlı yayın erişimi kısıtlanmış olacaktır. Yalnızca istenen canlı yayın açma takipçi sayısına ulaştığınız zaman canlı yayınızı açma şansına sahip olacaksınız. Tiktok canlı yayın açmak istiyorsanız o zaman bu adımları mutlaka uygulamaya koymanız gerekecek;

  • Tiktok ücretsiz hesap açma
  • Canlı yayın için 1000 takipçi olma zorunluluğu
  • Takipçiniz yoksa Tiktok takipçi satın alımı yaparak hesap açma yapabilirsiniz

Tiktok Canlı Yayın Açma

Tiktok canlı yayın açma için 1000 takipçi olduktan sonra artık ne zaman isterseniz de hesabınızı açabileceksiniz. Tabi ki hesabı canlı yayına aldığınız zamanda Tiktok cephesinden uymanızı istedikleri birtakım kurallar olacaktır. Bunlar nelerdir diye kullanıcıların şimdiden merak içerisinde olduğunu hissedebilmekteyiz. Canlı yayın sırasında sigara, alkol kullanımı yasaktır. Böyle bir girişim içerisinde olan yayınlar banlanabiliyor. Yayın ihlali olduğu düşünülen hesapların bir süre canlı yayın açma hakkı alınabiliyor. Bu yüzden dolayıdır ki Tiktok kullanıcıların canlı yayın açarken de dikkatli olmaları gerekir.

Tiktok canlı yayın açmak için yeterli bir takipçiniz yoksa o zaman yapmanız gereken ise Tiktok takipçi satın almak olacak.