Instagram hikaye izlenme satın al

Instagram hikaye izlenme satın al

 Instagram Hikaye İzlenme

Instagram hikayeleri, İngilizce ‘’story’’ sözcüğünden dilimize geçmiştir. Bu sözcüğün kullanım şekli ise, o an yaşanan ilginç bir olayı, güzel bir anıyı veya o an yapılan ve gün içine yayılan olguları kullanıcıların takipçileri ile paylaşma isteğinden doğar. Bu noktada Instagram beğeni satın al paketleri de satışa sunan ve bu paketleri ile birlikte pek çok kullanıcının paylaştığı gönderilerin daha fazla insana erişmesine olanak sağlar. Aynı zamanda hesaplar üzerinden paylaşılan video veya görsel şeklindeki hikayelere de görüntülenme kazandırabilirsiniz. Buradaki asıl amaç, takipçi sayınız ne kadar az olursa olsun, hesabınız gizli veya açık da olsa fark etmeden satın aldığınız görüntülenme paketinin kendi hesabınıza aktarılması ile birlikte ilerleyen bir süreçtir.

Instagram Hikayelerinizi İzleyen Sayısını Arttırın!

Bu sürece yakından tanık olan diğer kullanıcılarımız ile birlikte, sizler de elde ettiğiniz hikaye görüntülenmelerini farklı detaylar eşliğinde hazırlayabilirsiniz. Bu noktada sizlerin seçebileceği ve ücrete yansımadan halledebileceğiniz detaylar şu şekilde yer alır;

  • Hikaye görüntüleyenlerin cinsiyetlerini belirleyebilirsiniz.
  • Hikayeye kendi bütçenize göre istediğiniz sayıda izlenme kazandırabilirsiniz.
  • Hikayeleri izleyenlerin izlenme sürelerini ve izleme zamanlarını belirleyebilirsiniz.

Instagram hikaye izlenme satın al araması yaptıktan sonra ilk sırada çıkan internet sitemizi ziyaret ettikten sonra, siparişinizi oluşturabilir, daha sonra sepetinizi onaylayarak kendi ödeme seçeneklerinizle birlikte internet üzerinden hızlı bir şekilde satın alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.